Regn!!!

Visst är det ett vårtecken med regn , men det är inte roligt att gå ut i det , det tycker varken jag eller hundarna .
Men jag vill å andra sidan inte ha snö . Tänk om det kunde vara så att ena dagen var det snö och när man vaknar nästa dag så är det vår , en torr solig lagom varm vår .
Men nu är ju inte verkligheten sådan utan den är blöt, kall , fuktig , blåsig , och skitig !!!
Jag vet inte hur många gånger jag moppar detta golv varje dag men många är det .
Men, men våren kommer , det gör den ju faktiskt varje år även om det känns ganska tröstlöst just nu .

Agnes o  Tuva växer så det knakar , dom har så väldigt roligt tillsammans busar från morgon till kväll med små sovstunder emellanåt.
Nu tycker dom att det är jätteroligt att gå ut på koppelpromenader  och upptäcka världen , allt är jättespännande , utom när det det kommer en stor buss eller lastbil dundrane förbi då är det otäkt.

På fredag bär det av till Göteborg igen , NEJ jag ska inte hämta någon valp :)  Jag ska gå uppfödar kursen som cavaliersällskapet ska ha . Det ska bli mycket roligt att få lära sig mer om cavalieren och uppfödning .
Jag har gått uppfödarutbildingen som SKK håller i , men nu blir det ju lite mer ens egen ras man kommer att ptata om , och är det nåt jag kan prata om i timmar så är det cavalieren , dessutom ska det bli roligt att få träffa andra likasinnade + att vi ska åka ett gäng "hundtokiga tjejer " och vi ska åka tåg så vi kan koncentra oss på att prata istället för att behöva hålla koll på trafiken :) och bara det att få middagen serverad wow vilket lyx , men jag har lite svårt att sova borta när min familj inte är med mig , och ingen hund att gosa med , men man kanske är helt slut när kvällen kommer så man somnar av ren utmattning ;)

För ett par dagar sedan var det riktigt fint väder , så jag gjorde ett nytt försök att "slänga " ut hundarna i trädgården och fram med en stol till mig o upp med trynet i solen och den här gången lyckades jag faktiskt sitta en stund innan molnen hopade sig , jag hann väl inte få någon färg i ansiktet men det kändes som att man fick en lite vitamin kick av solsken .
Jag tog lite bilder på hundarna förstås .




Agnes njuter av solen




Tilda njuter också



Tuva och Agnes har busryck



Agnes vann den här omgången



Man kan inte ha planteringar när man har busiga valpar



Full fart



Här kommer Hubert o Alice på besök



En enda röra av hundar



Tre rödingar i full fart



Snön försvann väldigt fort den här dagen , men det kom ny :(



Söta Tuva undrar lite vad jag har framför ansiktet hela tiden



Måste bara visa vilken bra bild jag fick på Agnes



Sen sov dom som små prinsessor igen



Frid tills vi hörs igen / Pia ♥


RSS 2.0