Fosterrörelser

Jag har känt dom första rörelserna  i Tildas mage , såå häftigt , det rörde sig lite överallt där inne , inte så starka ännu men dock små " puffar" och nu är jag så nyfiken på vad som komma skall ...... hon växer så det knakar nu är hon 57 1/2 cm runt magen !!!

Själv har jag börjat " boa " här hemma , helt otroligt så man blir ,springer omkring här hemma o städar o tvättar , fixar o trixar medans Tilda ligger o sover i godan ro precis som man ska och spara sina krafter inför stundande valpning men inte jag inte , dessutom drömmer jag precis som när man själv var gravid , för ett par nätter sen drömde jag att  det kom ut en liten tass från Tildas mage haha helkonstigt .

Jag har både träffat och pratat i telefon med blivande valp köpare och jag är så nöjd med dom, jättetrevliga människor som jag med trygghet kan lämna en valp hos :)

Nu är det "bara" 16 dagar kvar till valparna kommer .....



Hon börjar se lite trött ut min underbara snutta



Tilda med sin mage eller man kanske ska säga magen med Tilda :):)
så här ligger hon mest hela dagarna medan jag springer omkring haha

Jag har beställt ett stetoskop ifrån Apoteket som jag ska få efter påsk ,det kommer bli så häftigt att få lyssna på dom små också .


Vill bara önska en Glad Påsk till er alla , har ej hunnit göra ett påsk kort det här året hoppas ni förstår , jag är ju mitt uppe i mitt " boande " hahaha


Frid tills vi hörs igen/ Pia ♥

Tilda

Nog är hon dräktig alltid min lilla Tilda , hon är så tjock :)

Igår försökte vi oss på att åka till skogen , vi har inte kunnat vara där på väldigt länge pga för mycket snö , dessutom så är det en bit dit så man måsta ta bilen och där man brukar parkera har dom haft som dumpning av all snö från hela Krokek ,men iallafall igår åkte vi dit , och stackars Tilda kunde knappt ta sig fram annars när vi är i skogen även med mycket snö så brukar hon vara först av dom alla , men vi kämpa på en stund men fick snart ge upp och vända mot bilen igen .

Jag har mätt henne runt magen ett par veckor och centimetrarna blir bara fler o fler den 19/3 var hon ca 48 cm och den 26/3 var hon ca 53 cm och vikten ligger på ca 9 kg innan parningen vägde hon 7,4 och det är hela 3 veckor kvar , det är så spännande att få vara med om det här  :))

Jag hade kameran med och försökte fota lite



Ja som ni förstår så är det magen jag är ute efter att visa av denna bild :))



Min " lilla" tjockis



Dom fick flytta in i tvättstugan en liten stund tills dom torka upp lite , sen var det bara att plocka ur alla pinnar ur pälsen på dom



Tilda har somnat och visar upp sin lilla bebismage , det kanske inte syns lika bra på bild som det gör när man ser henne i verkligheten men jag visar ändå :))


Ester var ju självklart också med till skogen



Mycket nya , spännande dofter var det , men det blir fort kallt när man är valp och inte har så mycket päls så hon fick sitta innanför min jacka



Allså har ni nånsin sett något sötare , här inne är det varmt o skönt :)

Nu kommer det en bild som min man tog tidigt i morse , jag visste inte först om jag skulle visa den för er eftersom det ligger ett spöke i sängen , men jag kan bjuda på det ;-))



Elsa och Ester sover alltid i våran säng , men här har vi fått extra gäster Tuva o Agnes sover alltid på golvet , nu helt plötsligt hoppar dom upp till mig så fort husse har gått upp , men det är ju sååå mysigt , Tilda stackarn ligger kvar på golvet , hon kan inte hoppa upp själv längre , så henne tog jag upp när jag vaknade o hade lite morgon mys med alla mina älsklingar ♥



Avslutar med en bild på Tilda

Ikväll får vi äntligen ställa om klockorna till sommartid igen , vad jag har längtat !!!!!!


Frid till vi hörs igen / Pia ♥


Utställning

Ja nu börjar det dra lite i" utställningstarmen" , förra sommaren blev det inte så många utställningar som jag ville , pga diverse olika saker ,men i år hoppas jag kunna åka på några fler .Det blir ju lite mer mitt i eller i slutet på säsongen, om det nu kommer valpar ??? Den som är här i Norrköping kan jag ju åka på för då blir man inte borta så länge , så då får resten av familjen ta hand om valparna , det kommer ju lite vänner till den utställningen så det ser jag fram emot , ska bli sååå kul .Så nu är det bara att börja träna mig o hundar på att föra oss fint i ringen hihi . Får se om Ester får följa med dit , tänkte mjukstarta med en inoff först .Men Agnes o Tuva ska nog ställas , om jag får hjälp för dom går ju i samma klass är det värsta, jaja det ordnar sig nog ......



Träning med Agnes



Träning med Tuva




Ester kan själv :);)

Blir spännande att se hur det går :)


Har lyckats komma på lite mer om facebook , inte mycket men ändå , men lär så länge man lever .......

Nähe nu väntar middag o disk efter det , kul !!!???


Frid tills vi hörs igen / Pia ♥




Facebook ?????

Japp så har man gått med / på det där med facebook . Just nu fattar jag absolut INGENTING , men förhoppningsvis lär jag mig fort , så till dom vännerna jag har fått ber jag om ursäkt ifall jag inte svarar , accepterar , eller tar emot saker ,jag fattar inte hur man gör , väntar på att min dotter kommer hem från sin pojkvän , men det kan ju dröja ......

Jag tycker iof att facebook verkar bra / intressant för man kan knyta många intressanta , roliga kontakter över hela världen :) Så vi får se hur det går med inlärningen för min del , men man lär så länge man lever :);)


Ester är den mest okompliserade valp jag har varit med om , jätteduktig på att göra sina behov ute , är så gosig så det är konstigt att jag får något gjort här hemma överhuvud taget  :)

Tilda har nu" matvägrat " och mått illa i en vecka , men igår kväll och i morse åt hon faktiskt , jag har erbjudit Esters valpfoder uppblött , då gick det bra . Det har börjat ringa lite valpintresserade , spännande .

Jag börjar bli riktigt nyfiken på " innehållet " nu , jag vet inte om jag ska ultraljuda eller inte ????
Från början sa jag nej till det , men nu ...ja , jag vet inte .

Jag vill bara tacka för alla kommentarer och uppmuntrande ord jag får av er alla , det muntrar verkligen upp en .

På tal om något som muntrar upp en så är det väl solen och ljuset som har kommit tillbaka till oss , hääärligt .
Och hundarna förstås




Min fiiiina Agnes




Min älskade ,vackra dotter Amy och vackra Tuva




Min gulliga fina söta son Tim med underbara söta Ester

Måste bara visa denna roliga bild på Esters syster
ett riktigt yrväder och såå charmig




Syster yster :) som söker ett eget hem och egen famn att krypa upp i




Sist men INTE minst min vackra vackra Tilda


Jag känner sådan tacksamhet att jag har allt jag har , en helt underbar familj , friska barn mina härliga hundar och alla vänner som kommer på " köpet ".


Frid tills vi hörs igen / Pia ♥

Ps Kanske på facebook om jag fattar hur man gör ????

Ester

Nu har Ester blivit lite varmare i " kläderna " , det har gått förvånadsvärt fort och smidit , dom andra hundarna har som sagt tagit emot henne bra , Agnes har börjat leka lite mer med henne nu ,men lite läskig är hon fortfarande :)




Ester jagar Agnes  :)



Nämare än så här går det oftast inte , men Ester passade på medans Agnes kissade ;)


Hon har kommit in så bra i våra rutiner redan och då har bara varit här i 3 dagar




Söt som socker



Ja vad ska man säga , hon är bara sååå söt .......



Lyckades få med alla på en bild !!!


Jag måste bara visa lite bilder på min fina underbart vackra Agnes 




Sötnos 



Försökte få till lite fina ståbilder , måste erkänna att vi har inte tränat så mycket som vi behöver 



Ja , jag har inga ord här heller mer än att hon är vacker 



Och jag älskar henne innerligt min alldeles egna speciella Agnes 


Hur går det med Tilda då ??? Är hon dräktig ????

Jag tror det , hon vill just nu inte äta , vad jag än serverar henne så ser det ut som att hon aldrig har sett något äckligare , det spelar ingen roll vad jag lägger i hennes mat, så tittar hon bara bort , då hon är ett riktigt matvrak annars så stämmer det inte med henne hur hon brukar vara .

Hon sover jättemycket , och hon leker INTE med dom andra hundarna , när dom leker i närheten av henne så går hon undan . Det är svårt att förklara men jag ser en skillnad på henne jämfört med tidigare :):)

Bara att hoppas .......



Min vackra , gulliga älskade Tilda , hon har liksom blivit lite värdigare så att säga
om ni förstår vad jag menar ??!!

Idag kanske det blev lite för många bilder , men det är ju trots allt en hundblogg ;):)



Frid tills vi hörs igen / Pia ♥


Välkommen hem Ester!

Äntligen har hon kommit hem, min efterlängtade fina black & tan tik! Igår åkte jag och Jennie ända till Falun för att hämta henne, det blev en lång men värd resa. Här hemma blev hon varmt välkomnad av resten av flocken faktiskt. Alla var mycket nyfikna på henne, Agnes dock lite reserverad, hon tycker att Ester är lite otäck när hon kommer framrusandes. Däremot Tuva, älskar henne! Hon vill bara leka hela tiden, eller gosa.
Min dator har krashat här hemma så får låna min dotters dator, så lägger in lite bilder nu så får jag berätta mer en annan gång.


Ester med sina två systrar. Rubytiken söker fortfarande ett eget hem!


Ester sitter och ser på när nya matte tar kort och syster är trött


Ester och Tuva gosar, tycker om dig säger Tuva


Ester och Tilda sover gott ihop


Tuva Ester och Tilda


Vackra, vackra Ester


Jag tror jag bryter ihop så söt är hon!!


Tack snälla Susanne på Dreamcreater's Kennel för att jag fick ta hem lilla Ester!



Frid tills vi hörs igen /Pia ♥


RSS 2.0