Hur bra kan man ha det ??? :-))



Det har kommit hem en ny liten kille till oss Glittertind Humble Heartbreaker mitt lilla hjärta Milton en härlig glad mysig och fluffig pojke :-))




Och så har vi även fått hem en vacker B&T kille Tibamas Simply Sensation Marwin ,han är 2 år och så suuuuper fin så jag dör !!!!




Han har ögon hjärta o knä UA :-)))



Ester och Marwin



Lille Milton så söt ♥



Alvin o Milton har riktigt roligt med varandra bus hela dagarna

Ibland så kommer det möjligheter bara så där ...och det har hänt mig just nu ,man letar ju alltid efter hundar med bra hjärtlinjer ,det är ju förstås ingen garanti men förhoppningsvis har man lite bättre förutsättningar för våra älskade Cavalierer att dom ska vara friska i måååånga år




Det här är Kingstone som vi kallar Dio en kille på 3 år och är också supermysig ,han har ögon hjärta o knä UA :-))



Och det här är Dorotea som vi kallar Tea en underbar liten tjej som blir 1 år i Juni



 

Alva o Milton samspråkar lite :-)



Alvin och Marwin busar



Iris och Alva jagar Marwin



Iris o Marwin



Marwin Alva o Ester står o spanar in kossorna som är i en hage precis vid våran gård



Fina kossorna ,dom är fler men dom är bakom våran lada o gömmer sig :)



Min söta lilla Alvin alldeles alldeles underbar på alla sätt o vis ♥



Och min söta underbara lilla Iris också underbar på alla sätt o vis ♥



Vackra söta Alva



Vackra vackra Tuva




Vi har haft besök av Freja som är syster till Alvin och Agnes lilla dotter, sötnosen :)



Och söta Nova som är syster till Iris och Tildas dotter ,jag hade ju turen att Freja o Nova fick bo tillsammans :-))



Och så har vi haft lilla Elliott på besök han är ju bror med Freja och Alvin ,tyvärr fick jag inte nån bättre bild på honom för han hade fullt upp med alla dofter och hundar :-))



Här är vårat hus och jag trivs som fisken ,det är hur underbart som helst att bo på landet och hundarna kan vara ute hela dagarna utan att störa några grannar :) Skogen ligger precis bakom huset så vi behöver inte ta bilen längre .Det är en sådan frid här ,tyst och lungt med fågelkvitter och ibland kommer det rådjur eller en älg och vandrar förbi ,vi har även en liten räv som granne :-))

Våren är här och det blommar för fullt i naturen



Äppleträden blommar också för fullt det ska bli gott med äpplen när dom kommer :)

Det var allt för den här gången


Frid tills vi hörs igen /Pia ♥


Alla valpar har flyttat

Visserligen är det ett tag sen som dom flyttade ,men jag är ju som sagt väldigt dålig på att uppdatera !!!!

Jag är otroligt glad och tacksam för att dom har fått komma till så underbara familjer mina små ♥
dessutom har jag haft sån tur att 2 av valparna har fått komma till samma underbara familj 1 från Agnes kull och 1 från Tildas kull så nu bor Freja och Nova tillsammans igen !! LYCKA !!!!

Kvar här hemma är nu min Iris från Tilda och Ringo och lilla Alvin från Agnes och Angus :-))

Man är nog lite konstig som uppfödare ,jag har redan valphybris och vill ha nya små på gång ,trots att det var många valpar både i Tildas och Agnes kull 7 st var är ju ett gäng och det är mycket jobb och mycket att tänka på och mycket kiss o annat att torka efter dom meeeen jag längtar iallafall efter en ny valpkull det ger så otroligt mycket annat .

Vi hade en helt otroligt varm och härlig påsk ,men den känns väldigt avlägsen idag för här har det snöat !!! Blåser iskalla vindar och värmen är som bortblåst :((( Hundarna vägrar nästan att gå ut idag ,dom ligger o myser på en tjock filt under värmeluftpumpen allihop tillsammans och snarkar så gott :-))

Eftersom internet är fruktansvärt segt här så kan jag tyvärr inte lägga ut alla foton på dom nya familjerna när dom var här o hämtar sina små ,det är ju ett par stycken ;) Men jag tog ett par härliga bilder på hundarna under påskhelgen i solen ....


Min vackra underbara Alva som håller på att utvecklas till en ung dam hon är endast 10 månader "gammal" och ändå så välutvecklad ,hon ska följa med på några utställningar i sommar och det ska bli riktigt spännande .Domare tycker ju väldigt olika ( även att det finns en rasstandard att följa så det borde ju vara ganska lätt för dom) men men det är ju så hur olika människor uppfattar olika saker som man läser !!! Sen att det finns favoriseringar även i utställningar har man ju börjat förstå nu ! Men att det finns "fulspel"med också det har jag lite svårt att ta faktiskt , men vi gör ett försök iallafall :-)) För mig är hon samma underbara Alva ♥



Min vackra Ester ♥



Min egenuppfödda älskade lilla Iris börjar bli stor ♥



Och så min lilla älskade söta Alvin också egenuppfödd ,han blev 13 hela veckor igår :-)

Nu hoppas jag att värmen kommer för jag gillar när det är riktigt varmt !!!!!



Frid tills vi hörs igen/ Pia ♥

RSS 2.0